Morgenmøde: Import og bearbejdelse af offentlige grunddata i QualiWare

Loading Map....

Date/Time
Date(s) - 25/10/2017
8:30 am - 10:30 am

Location
QualiWare Denmark

Categories


QualiWare inviterer til morgenmøde om mulighederne for at bruge QualiWare til arbejde med grunddata fra de syv offentlige grunddataregistre. Brug en effektiv morgen på demonstration af, hvordan grunddata kan importeres og linkes direkte til QualiWare i XMI-standarden, så den videre databehandling forenkles væsentligt.

Oplægsholder: Claus Pedersen, Service Delivery Manager hos QualiWare.

Om oplægsholderen: Claus Pedersen har indgående kendskab til det nationale grunddataprogram og har inden sin ansættelse hos QualiWare fungeret som ekstern IT-konsulent i Silverbullet A/S, hvor han har bl.a. udarbejdet større dele af det statslige udbudsmateriale i forbindelse med opbygning af Danmarks Adresse Register (DAR) og Bygning og Boligregistret (BBR).

Målgruppe: Morgenmødet henvender sig til arkitekter, konsulenter og andre QLM-superbrugere, der beskæftiger sig med grunddata og datamodeller. Du kan fx være ansat i kommuner, SKAT, ATP, KOMBIT, Kommunernes Landsforening (KL), Digitaliseringsstyrelsen og øvrige statslige styrelser eller i et landinspektørfirma med fokus på geokodning og miljøindberetning.

Start dagen med inspiration og morgenmad hos QualiWare

Vi glæder os til at se dig til et morgenmøde om mulighederne for at bruge QualiWare til at arbejde med offentlige grunddata. QualiWare serverer morgenmad som start på mødet.

Det er gratis at deltage. Af hensyn til morgenmad og øvrig planlægning er tilmelding nødvendigt. QualiWare forbeholder sig ret til at fakturere 100 kr. ved no-show.

Tilmelding foregår via formularen nedenfor.

Bookings